Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2011 09:14 - Благородната лъжа или кратката истина според анонимните създатели и администратори на Gorivo.net – "НЕ! на високите цени на горивата" - Манипулациите
Автор: nozharov Категория: Политика   
Прочетен: 4428 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.05.2011 16:47


image

image

Статия: Истината на кратко! – 28/03/2011, публикувана от анонимните основатели и администратори в официалния сайт gorivo.net

Във връзка с официалното и отново анонимно изявление в статия „Истината на кратко” от хора криещи се зад сайт „http:www.gorivo.net” и поради липса на комуникация с тях, в отговор на обвиненията им – мога да напиша, че написаното по мой адрес е пълна измислица!

Нещо повече, опитват се с празни и безпочвени приказки да създават конфликт, интрига и напрежение в тази първа национална и истинска гражданска позиция и инициатива от последните 20години!

От внушението създаващо се в изявлението им, читателите остават с впечатлението че съм крадец на сайт? и създавам фалшиви фейсбук груги? – Звучи адски смешно! Какъв сайт, какви групи?

Единствените администраторски права които имам са:

Vladislav Nozharov” – Официална фен страница на Владислав Ножаров във Фейсбук.

www.nozharov.com – Официална блог страница на Владислав Ножаров.

Това са местата във виртуалното пространство, където заявявам своята гражданска позиция и давам мнение по различни теми и въпроси. Всеки би могъл да провери хронологията вътре!

Ето защо, оставам с недоумление и неразбиране, за провокацията от създателите на gorivo.net?

В тази връзка са и следващите редове към тях:

Истината е, че бях поканен да се присъединя към гражданската инициатива от г-ца Ирмена Кръстева преди 3 седмици – времето, когато тя явно е поела отговорността да развива протестните действия в гр. София.

imageОТВОРЕНО ПИСМО от „ГРАЖДАНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ на България”, публикувано в официалния сайт gorivo.net - бутон "Обръщение".

След запознанството ни, ми беше представена позицията на организаторите в цяла България, както и насоката към която трябва да се работи. В следствие на това бе написано, а после и публикувано съчиненото от мен отворено писмо (с над 2500 фейсбук харесвания) на официалният сайт: http://gorivo.net/pismo/.  – тогава за какво копиране на съдържание господа говорите? Или може би кратката ви истина се изменя като хамелеон?


imageфорум на БМВ, профил: Yanko Petrov, "младши ентусиаст", Регистриран на: 21 Апр 2010, 22:47

Междувременно се установи, че първоизточника на това гражданскоданско движение е 32 годишното лице  Янко Янков (на други места известен и като Янко Петров или „Прес Център”). Тъй като г-н Прес Център твърдеше, че живее някъде в чужбина (Атина), но е и у нас бе оставил номер за връзка: 00306994907XXX. В поредица от безуспешни опити да се свържем с него, се установи че човека държи всячески да остане „инкогнито” и от друга страна да всява конфликт, интрига и напрежение в гражданската инициатива!

В по-късни дискусии с организатори от София, се разбра че това е притеснително, но не така фатално, тъй като г-ца Кръстева пуска официални уведомления до община София за извървшване на протестни действия. Както за 13.03., така и за 27.03 Тя има разрешение от Общината за протест между 13-19ч.

Нещо, което е безпорен факт!

imageОбщината враг! – 24/03/2011

Точно обратното е внушението от посланието в съобщението от 24.03 на сайта gorivo.net, където в статия „Общината враг!”, се казва как общинските служители, не са разрешили да се проведе официално протеста за 27 в град София – А това е лъжа, разрешение има!

Друг любопитен факт, прочетен в статията им „Истината на кратко” , цитат:

Тогава се появи и Славян Желязков и Петър Петров. Те бяха избрани за медийни лица и представиха силно групата. След този момент Ирмена реши сама да направи юридическа форма на организацията и да я представи . Всички бяхме против и казахме „ ХОРАТА НЯМАТ ДОВЕРИЕ В ПАРТИИ, ОРГАНИЗАЦИИ, ДВИЖЕНИЯ „ … и какво стана?

- Когато позицията на „групата” е , че всички са против всякакви юредически организации, то тогава какво е „силното представяне” на „медиината” личност Слявян Желязков – където в свое участие в Сеизмограф” по БТВ от 26.03.2011, казва пред аудиторията, че ще бъде създадена – забележете – „ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ” – питам ви господа от gorivo.netтова ли е вашата голяма истина на кратко или се опитвате да дескридитирате други с поредната Благо-Родна Лъжа?
 

(видео от изявата в "Сеизмограф" - ТУК.)
 

 

 

В тази връзка, може ли да ми отговорите къде са личните ми интереси, след като съм бил поканен от вашата организация? Къде заподозряхте нещо? Включително и след дадените интервюта в Здравей България” по Нова ТВ и вестник „Труд”? Да не взима параноята превез във вас?

Или може би имате някакви притеснения – след като продължавате да се криете зад измислени имена, измислени виртуални прякори и фалшиви уведомления за протестни действия към общините в България, страхувайки се да поемете отговорността? Това говори само, че не сте готови да достигнете до края на започнатото!

Наистина големи приказки и силни думи се четат, когато пишете пред компютъра си, ала в реалността действията ви имат изключително странна посока. Дори и да подкрепям идеята и каузата, това не ми дава основание да се съглася за начина на методология ви! Още повече и след подобни клевети!

В крайна сметка, всеки който попадне на първата започнала тема за цените на горива от 17.02.2011, а после проследи еволюцията в изказванията в други форуми, може да „хване започналото самообожествяване от създателите„.

Тъй като държите формата на комуникация да бъде така и бягате от всякакъв друга възможност за комуникация, ви разбирам! За това и продължавам да пиша в своя защита, завършвайки със следното:

Ние сме в реалност, в която винаги малко не ни стига, за да повярваме в една ПО – ПРАВИЛНА идея и концпеция за живота. Дори и да се случи нещо подобно и похвално – винаги се намира тарикат готов да предаде тази идея и кауза, за да пипне дребните трохички..” – „Прес център”, не е важно кой е първоизточника на идеята за високите цени на горивата. Който иска, може да провери от къде тръгва всичко – именно форума на БМВ – това е доказателство, че принципно нещата са чисти и истински. Но не прави опити да се криеш, прехвърляш и бягаш от отговорност, още повече след като искаш да направляваш българската гражданска маса единствено от интернет. Това, което се случва е уникално, а резултатите постигани в София са буквално похабяване на излишен ресурс и жалка картинка! Именно, слабото представяне пред паметника на Цар Освободител, трябва да те накара да помислиш по-трезво за по-следващите стъпки и действия! До сега най-доброто, което можеше да се види е изписани думи в интернет и задръстване на улици и булеварди, но момента когато трябва да се каже нещо пред обществото, да се заяви позицията пред хората излезнали на жълтите павета и подкрепящи каузата – запъва!

Някак не върви да се изкаже там за 2 минутки делигирания Славян Желязков! За когото кратката истина е, че в същност предпочита да говори пред камерите…,които уви не излъчиха нищо от дългите му приказки в по-късните национални новини вчера (27.03).

Цензурата в медиите е друг въпрос, но пич редактирай концепцията си и начина на действие, както към хората които си поканил да работиш (а после и неоснователно клеветиш), така и към целия български народ имащ нужда от промяна, от ново възраждане, перспективи и по-добро бъдеще за всички!

Ако смяташ, че всичко случващо се до сега е прекрасно и те устроива напълно постигнатото със загражданията на улиците,  то тогава имаш пълните основания да продължиш със същия си стил на работа и да следиш резултатите, забавлявайки се пред монитора.

И все пак света не е започнал да се върти около теб през последния месец, въпреки постигнатото до днес! Просто недей да се гавриш, с човешките съдби от интернет, вярвайки че всичко зависи от няколко простички виртуални манипулации!

Владислав Ножаров
 

- - -
* Сайт:
http://www.nozharov.com
* Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват - ТУК.

* Авторът е блогър в blogspot.com

 

Тагове:   България,   къща,   Атина,   политика,   охрана,   протест,   фирма,   стачка,   интервю,   чужбина,   телевизия,   отзвук,   бТВ,   монопол,   инициатива,   народ,   манипулация,   Общество,   лъжа,   скандал,   организация,   клевета,   бунт,   мнение,   население,   медии,   кауза,   анонимност,   недоволните,   горива,   Нова телевизия,   вестник Труд,   организатори,   Тема,   страх,   сила,   хора,   българи,   граждани,   28,   видео,   гориво,   протести,   истината,   под наем,   идея,   Превозвачи,   ипон,   проблем,   гражданско движение,   16,   високи цени,   национален протест,   подвеждане,   граждаснка позиция,   15 2011,   протест 16042011,   16 04,   високи цени горива,   благо-родна лъжа,   несългасие,   gorivonet,   нена високите цени на горивата,   Янко Петров,   Янко Янков,   славян желязков,   национална стачка,   асоциация на превозвачите в българия,   28042011,   съюз сила,   петнайсти,   петнадесети,   15 05 2011,   сдружение сила,   На 15 май ще се проведе национален протест срещу монопола на пазара на горива в България,   пети протест,   пети национален протест,   15052011,


Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nozharov
Категория: Политика
Прочетен: 876656
Постинги: 164
Коментари: 517
Гласове: 1138