Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2011 09:30 - Изявление на „НЕСЪГЛАСИЕ – поколение без бъдеще, без дом, без работа, без пенсия!“, във връзка с насроченото събитието за 30.09.2011.
Автор: nozharov Категория: Политика   
Прочетен: 3499 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 30.09.2011 18:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
==========================================
************************* ИЗЯВЛЕНИЕ *************************
във връзка с насроченото събитиет за днес 30.09.2011
==================================
========

image

Казвам се Владислав Ножаров и съм част от екипа на „НЕСЪГЛАСИЕ – поколение без бъдеще, без дом, без работа, без пенсия!”.

Благодарим ви за подкрепата, обществената ангажираност и включването в събитието ни – планирано в края на този месец!

В следващите редове, ще изкажем гражданската си позция и отношение към последните събития , както и липсата на съответсващо политическото мнение от всички представени сили в парламента.

Това е най-тежката криза на политически култури, от началото на прехода – време, което за едни бе преход, а за други приход. Само където преход не се състоя! Това е криза, която изисква не просто политически отговори, изисква преговор на политиките водени в светлината, че България е мулти-етническа държава! Това е криза на политическия интетелект! Това е криза на демокрацията!

За нас, протеста на хората е срещу безнаказаността, срещу властта на мафията, която 22години е непоклатима! За нас това не е етнически конфликт! Това е социален и политически протест! В който след дейното участие и помощ от скинари, агиткаджии, рокери, съмнителни организации – представляващи себе си за силни,  преобразяват активните действия на народа и младите хора в много сериозен и опасен  етнически конфликт. Така и те подведени обслужват други политически и непочтенни интереси.

Инцидентите от последните дни изкушават партиите да извлекат изгода и преимущество пред своите опоненти в предстоящите избори. В момента, това което се случи в Катуница, а и последващите събития би могло да промени настроенията и преобърне очакваните изборни резултати, с което обстановката още -повече влуши!

Нещо повече, трябва да се отчете и възрастовата граница на протестиращите, която е около 20години. Това е нов тип младежка култура, която търси идентичност, търси своя патриотизъм и своя обществен и национален идеал! Търси го спонтанно, но по-лошото е, че го намира в погрешна посока! Причината е, защото държавата ни не е в състояние да формулира ясен, разпознаваем, демократичен и европейски по мащаба си ценностен идеал! Несъществува реална и същинска държавна политика. Когато една Система, не е в състояние да формулира демократична – политическа алтернатива на това което наблюдаваме, а просто изкарва тактически жандармерия и полиция, се случва това. Ето защо, тази система на управление е синоним на диктатура. И тя обслужва всички онези, които отричат демокрацията и политическото й представителство във вида на партиите днес.

От всичко гореизложено и след дълго обсъждане,  екипа на „НЕСЪГЛАСИЕ – поколение без бъдеще, без дом, без работа, без пенсия!” реши да продължи с няколко седмици насрочената дата – 30 септември, поради възможност от спекулации към събитието ни. Така  и искаме да избегнем излишно нагнетяване на обстановката до изборния ден! Не смятаме, че това е бягане от отговорност. А точно обратното!

С това си изявление се дистанцираме от поредните злоумишлени действия и злоупотреби на „политическият ни елит“! Тази злонамерена акция  цели отново да бъде подведено българското общество. Ескперимента с противопоставяне между етноси води до всяване на страх в народа! Tова е сондаж как се „пали“ държавата!

Бъдете здрави и не забравяйте – Българите трябва да знаят, че не са сами – единственото нещо, което ви пречи да постигнете всичко желано, сте самите вие! Aко вас ви е грижа – присъединете се и се

включете в паралелно провежданата петиция! Дайте своя глас! Решете вие! ТУК
С най-добри пожелания, Екипа на НЕСЪГЛАСИЕ
* Цялата тема, може да прочетете - ТУК.

- - - - - - - - - - - -

Вижте още:

  • Официален блог сайт на Владислав Ножаров - ТУК.
  • Ако Вас Ви е грижа, присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват - ТУК.
  • Още материали от същия автор може да четете в blog.bg - ТУК.
  • Авторът публикува и в blogger.com - ТУК.


 Гласувай:
8
2


Вълнообразно


1. анонимен - блокиран си
01.10.2011 03:48
Не можах да вляза.
цитирай
2. apostapostoloff - Без това, без онова, ама имате поне
01.10.2011 04:27
вашия безграничен негативизъм, съчетан с огромна доза песимизъм. Блазе ви!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nozharov
Категория: Политика
Прочетен: 869841
Постинги: 164
Коментари: 517
Гласове: 1138