Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2013 23:17 - Според някои емигрантите, а според доказателствата – политиците в България водят целенасочена политика на геноцид спрямо нас българите!
Автор: nozharov Категория: Политика   
Прочетен: 11073 Коментари: 16 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
България изчезва, а българите осезаемо намаляват.

„Над 2 млн. българи са напуснали страната през последните 23 години. Знаете ли, че много от тези български граждани, които са в малките населени места и които обезлюдяха, и беше ликвидирана цялата икономика, която е имала, или всичко, което е било като поминък за съответното местно население, и съотношението на работещи – пенсионери диаметрално е променено“, коментира бившият вътрешен министър. / Продъжава серията от бисери на още един  от „чудесните“ главнокомандващи на прехода, който за едни беше преход, а за други приходсамо където преход не се състоя!

Във връзка с горният цитат следват актуални данни от международни институции. Нещо повече – казват, че сухата статистика е за сухари, професори и … идиоти. Възможно е и да е вярно, но в случая по-важно е факта, че родината ни е на 9-то място от 224 държави в света – данни изнесени през юли месец 2012г. от ЦРУ (тук).

Нещо повече, таблицата в краят на статията, дава насока за средния годишен брой на смъртните случаи за период от 365дни на 1000 души население, още познато и като „сурова смърност“. Същата таблица показва точното въздействие на настоящата смъртност в страните спрямо прираста на населението – раждаемост и застаряващо население.

В световен мащаб средния годишен брой на смъртни случаи е 7.9 на 1000 човека. Като за България, броят е почти два пъти по-голям -14.32 на 1000 човека, с което страната ни успешно заема девето място. В класацията за най-бързо „топящи“ се държави ни изпреварват: Южна Африка, Украйна, Лесото, Чад, Гвиея-Бисау, Централна Африканска Република, Афганистан и Сомалия.

Интересното за гореизброените държави е, повечето имат „уважителни“ причини от не така далечното си минало и история, за да са на първите места в „смъртната“ класация. Например:

 • Кралство Лесотополитическото положение все още не е стабилно. Част от разцепилата се през януари 1974 г. Партия на конгреса с нейния лидер Н. Мохеле (който е в изгнание) не одобрява режима и предизвиква безредици през януари 1974 г. и цялата 1979 г. Отношенията с ЮАР не са дружелюбни поради въоръжените провокации и терористични акции на Претория срещу Кралство Лесото, което се противопоставя на политиката на апартейд и расова дискриминация и подкрепя народа на Южна Африка в борбата му за свобода и независимост.
 • ЧАД е още една държава от Африканският континент. За нея е известно, че дълги години е била под диктатура. Нещо повече през 1987г. Новият президент – Хисен Хабре, е подкрепян от Франция. Той установява диктатура, характеризираща се с масовото избиване на различни племенни малцинства. По негово време загиват между 30 000 и 40 000 души, поради което Хабре си спечелва прозвището „Африканският Пиночет„. Хисен Хабре е свален от власт през 1990 с военен преврат, предвождан от генерал Идрис Деби, който и до днес е президент. Създава се многопартийна система, макар властта извън президентския пост да е ограничена. В последно време приходите от петрол дават надежди за по-мирно бъдеще. Нападенията на бунтовнически групировки в северните и източните райони на Чад продължават да са проблем. ООН предупреждава че насилието, което пораждат, може да ескалира в хуманитарна криза и дори геноцид.
 • Република Гвинея – Бисау – също се намира на Африканският континент. Грамотността на населението е изключително ниска, както и повече от 10% от населението е ХИВ-позитивно. Републиката е сред 1о-те най бедни страни в света. Военните преврати в страната са доста чести и управлението постоянно сменя своя лидер, чрез оръжие и отмъщение.
 • Централна Африканска Република -  на кратко държавата е също една от най-бедните държави в света и  в топ 10 на най-бедни страни от Африка. До края на Студената война ЦАР е управлявана от президенти, завзели властта чрез сила. Монархия тип диктатура… А от по-новото време, следва период на нестабилност и вътрешни конфликти, които днес са намалели заради значителното присъствие на мироопазващи контингенти от различни страни.
 • Ислямска република Афганистан – историята на републиката е с десетки години военни конфликти. Заради същите, Афганистан се е превърнал в най-опасната страна в света и най-големият източник на бежанци и търсещи убежище. Докато международната общност подпомага възстановяването на страната, терористични групи като Хакани и Хезби Ислами активно участват в бунт на национално ниво, воден от талибаните, който включва стотици убийства и самоубийствени атентати на година. Според ООН, бунтовниците са отговорни за 75% от цивилните жертви през 2010 и 80% през 2011. В по-ново време военни действия в Афганистан провеждат Русия, Великобритания, Съветския съюз и Съединените щати със своите съюзници от НАТО. Нивото на грамотност в страната също е ниско – около 28%. За това пък корупцията е широко разпространена. Афганистан се намира на 3-то място по най-корумпирани държави в света.
 • Сомалия – отново на Африканският континент. Средна продължителност на живота – мъже – 47 г., жени – 51г. Гражданска война и множество военни конфликти… и  прочие и прочие.

С краткото описание на горните държави, водещи България в „смъртната“ класация, може да се направи и обобощението – къде сме ние? и защо 9-т0 място, след като през новото – демократично време, не ни сполетя нито апартейд, нито геноцид, нито въоражени конфликти или войни, граждански войни, кланово напрежение, глад, болести, ниска граница на средната продължителност на живот, масова неграмотност и т.н.н…..защо сме така напред в отрицателната  класация?

Не сме ли в Европа, Европейски съюз? След падането на комунизма, минахме към демократична държава? Избираме управляващи по демократичен начин? А и всички от управлявалите ни лидери и партии твърдят, че са направили най-доброто за нас?

Резултат това ли е?  Най-доброто …. 9-то място от 224 страни?

Явно и класацията на ЦРУ (тук) доказва, че през тези две десетилетия на преход всички имали власт български политици в България водят целенасочена политика на геноцид спрямо сънародниците си!

В заключение още един въпрос – за да се случва всичко това с българите, трябва да има причини – запитах се какво е общото между първите държави в класацията. Освен интересите с корупция и злоупотребата с директния грабеж и кражба, която масово по стандарт се прилага навсякъде през тези години на преход?

отговор: ПРИРОДНИ РЕСУРСИ

За себе си знам, че нищо значително и важно в България не се случва на случаен принцип. Всичко си има причини и следствие, но по-важното е, че е контролирано. В тази връзка липсата на интереси, отсъствието на познания и грамотност ни вкарват в една чудесна рамка на „коне с капаци„, където нито можем да защитим личните си интереси, а какво остава за националните?
Природните ресурси са още едно от богатствата ни – даващо шанс и средство към постигане на независимост, свобода, семейство, сигурност, спокойствие, самостоятелност, справедливост за нас и нашит деца … ала явно НЕ – парадоксалното е, че всички тези 9 държави от класацията имат „въображаемият“ потенциал, чрез природаните си ресурси да осигурят едно по-добро бъдеще.

Оказва се, че колкото по-богата на ресурси в земята е една държава, толкова се позволява от населението по-негативни неща да го сполитат. Мал шанс, невъзможност за избор или просто лош късмет – факт е, че българите приемат отредената робска съдба.., без борба и воля за промяна.

Завършвам с таблицата и сухата статистика за сухари, професори и идоти:

ТУК

 1. ЮЖНА АФРИКА……………………………………… 17.23 на 1000 ч0века
 2. УКРАЙНА……………………………………………….15.76 на 1000 ч0века
 3. ЛЕСОТО…………………………………………………..15.18 на 1000 ч0века
 4. ЧАД………………………………………………………..15.16 на 1000 ч0века
 5. ГВИНЕЯ – БИСАУ………………………………………15.01 на 1000 ч0века
 6. ЦЕНТРАЛНА АФРИКАНСКА РЕПУБЛИКА …..14.71 на 1000 ч0века
 7. АФГАНИСТАН…………………………………………14.59 на 1000 ч0века
 8. СОМАЛИЯ……………………………………………….14.55 на 1000 ч0века
 9. БЪЛГАРИЯ………………………………………………14.32 на 1000 ч0века

16.04.2013                                                                                          Владислав Ножаров

София

Свързани теми:

 
Гласувай:
12
11. apostapostoloff - Всеки образован, интелигентен и трудолюбив човек
17.04.2013 03:24
живее много добре в днешна България. Който не мисли като мен, може и трябва да емигрира. Прав му път!
цитирай
2. nozharov - Отговор:
17.04.2013 10:05
apostapostoloff написа:
живее много добре в днешна България. Който не мисли като мен, може и трябва да емигрира. Прав му път!

г-н Апостолов:
За не малка част от българите в България, емигрантите са "страхливци" - избягали и забравили родината си...Всъщност хората избрали да търсят бъдеще навсякъде по света, но не и у нас заслужават адмирации. От една страна защото се изисква сила и смелост, да предпиемаш стъпкатата. А от друга не малко търпение и упоритост, докато стъпиш по-здраво на краката си в чужбина.
Разбира се, разделението на българи от България и българи от чужбина не е случайно. Тази политика тип "разделяй и владей" се води от същите господа политици на България...а времето минава и на никого не прощава. Ето защо България е там, където има българи...макар и позабравено вече, че "съединието прави силата".
А "цената на добрият живот в днешна България", знаем всички ние, които сме образовани, интелигентни и трудолюбиви.
Бъдете спокоен и хубав ден.
цитирай
3. minevv - всичко е от разбиранията ни като ...
17.04.2013 11:14
всичко е от разбиранията ни като народ - новоналожените. Хедонизма е края на дързавата
цитирай
4. dobronameren - Думите не носят цялата информация, трябва да се знае и кой ги изрича
17.04.2013 11:18
Воден от това разбиране поисках от Интернет да науча повече за "Сдружение Българска Демократична Алтернатива". Най-напред се учудих, че вместо подразбиращите се инициали СБДА, сдружението се саморекламира като ДА. И веднага, най-напред ще попитам - Създателите на сегашното ДА попитали ли са Константин Тренчев за разрешение да се наричат така, тъй като някъде в края на миналия век и началото на настоящия, той беше основател на партия със същото име ДА. (Впрочем оттогава нищо не съм чул за тази партия.)
Нататък - в сайта на новото ДА прочетох САМО три имена. Две от тях познавам - блогъра nozharov (от БЛОГ.БГ) и Божидар Чеков, покрай "Дискусионното студио" на Велизар Енчев от телевизия СКАТ. Третото име е на непозната госпожица.
Затова прекъснах търсенията си дотук.
цитирай
5. shout - Геноцидът е тотален!
17.04.2013 11:23
Геноцидът е тотален над българите! За последните 24 години живота в България стана "демократичен" с всичките му изродски форми - съсипване на образование, на мед. обслужване, на селско стопанство, на икономика и тяхното разграбване от една шепа хора. От една прилична държава се превърнахме в развалина. Приеха ни в НАТО и ЕС, където годишно внасяме над 680 000 000 евро всяка година. Милиони хора останаха без работа и смисъл за живота си тук. И отидоха в чужбина. Останалите - работещи и неработещи им напъхаха в храна и напитки повече химия, отколкото суровина и се появиха нечувани болести. Стотици нови болници изникнаха и са пълни. Гробищата също, като границата на възрастта РЯЗКО ПАДНА!!!!! От 2006 г. започна и пръскането на населението в България с кемтрейлс за неговото още по-бързо редуциране. Стотици самолети всеки ден сипят отрови и тежки метали над всичко живо и методично го разболяват и съкращават живота му. Но българите в това не вярват, и тук в блог.бг те са стотици, даже им е весело като им пише човек, че над тях се сипят отрови и тежки метали! Смятат това за "налудност", "живей си живота" и т.н. Само, че утре когато дойде лошото какво ще правят? Питам ги какво ще направите ако разберете, че това е истина, а то е повече от истина и то каква?! и те не могат да отговорят. Самолетите летят всеки божи ден и се виждат, и чуват, и замъгляването с химиикали на небето се вижда. Няма как да им си отворят очите на такива! Учудващо е, че между блогърите има и такива от невярващите с образование, че и с две даже, с престижна работа! И те се опитват всячески да ДОКАЖАТ, ЧЕ ПРЪСКАНЕТО С КЕМТРЕЙЛС НЕ БИЛО ИСТИНА! Оставам без коментар. Осъзнават ли какво и защо го правят? Да отричаш видимата истина, що за хора са?
цитирай
6. nozharov - Отговор:
17.04.2013 12:06
dobronameren написа:
Воден от това разбиране поисках от Интернет да науча повече за "Сдружение Българска Демократична Алтернатива". Най-напред се учудих, че вместо подразбиращите се инициали СБДА, сдружението се саморекламира като ДА. И веднага, най-напред ще попитам - Създателите на сегашното ДА попитали ли са Константин Тренчев за разрешение да се наричат така, тъй като някъде в края на миналия век и началото на настоящия, той беше основател на партия със същото име ДА. (Впрочем оттогава нищо не съм чул за тази партия.)
Нататък - в сайта на новото ДА прочетох САМО три имена. Две от тях познавам - блогъра nozharov (от БЛОГ.БГ) и Божидар Чеков, покрай "Дискусионното студио" на Велизар Енчев от телевизия СКАТ. Третото име е на непозната госпожица.
Затова прекъснах търсенията си дотук.


г-н Добронамерен: Благодаря за чудесното заклеймяващо мнение. Вие сте прекрасен. В тази връзка, за да споделяте още по-качествени и компетентни мнения, може да се информирате по-задълбочено. Навярно така, бихте избегнали слабият извод на базата на първото попаднало пред очите ви в интернет мнение.
Бъдете здрав и успех с предизвикателствата на утрешният ден.
- -
п.с. "ДА" , но това сдружение не се казва "ДА" :)
уви, чететено между редовете и избирателната пропускливост, не рядко водят до заблуждения.
цитирай
7. danailvdimitrov - вината е споделена-емигранти+ политици!
17.04.2013 12:16
Първите сами избраха да напуснат страната си и да работят за чужди държави, а вторите сами избраха да служат на интересите на чужди държави като разпродават собствената си страна.

Така че фифти-фифти!
цитирай
8. strannica - ...
17.04.2013 12:36
"факт е, че българите приемат отредената робска съдба.., без борба и воля за промяна" - с това е казано всичко.
Когато българи избират да живеят в чужбина, дали не си мислят, че "добре уреденият живот там" е природна даденост? Или именно хората са си го "уредили" - за което се искат десетилетия и столетия.... Факт е, че не мога да чакам столетия, ако искам днес детето ми да получава адекватно здравеопазване, образование и социална защита. А защо не може да ги получава тук? Защото едни хора така са решили. А защо тези хора така са решили? Защото всички останали ги оставят спокойно да си правят каквото си искат. Ограбващите България и изтребващите българите /защото това си е живо изтребване, но разтеглено във времето/ правят всичко възможно да работят за своите интереси. Изтребваните правят ли всичко възможно от своя страна да защитават своите интереси или "приемат отредената робска съдба.., без борба и воля за промяна"? Според мен отговорът е очеизваден. Е кой е виновният? Докато има балами, ще има тарикати.
Когато умните, способните, работливите се изселват навън и повтарят като мантра "Като се оправят нещата в България - ще се върна!", на какво се надяват?! Че циганите и чалгаджийското мнозинство, което остава тук (вкл. и в политиката) ще "оправят нещата в България"?
Констатации за геноцид - бол. Също е очеизваден. Какво правим оттук нататък? Не е ли време да се научим да защитаваме личните си интереси, а оттам и националните? Никой не е хукнал, нито ще му хрумне да го прави вместо нас.
цитирай
9. ravramov - Разорението на България върви по план!
17.04.2013 12:46
На невярващите, че България се унищожава по предварително разработен план им препоръчвам да се запознаят с ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - приета на московския ционистки конгрес през 1988 г. (публикувана е в много сайтове). Нека отричащите очеизвадният геноцид да кажат коя точка от въпросната програма не е вече изпълнена?
Сам Господ Иисус Христос е казал: "Сега е властта на мрака" (Лук. 22:53)! А властимащите в случая са еврео-масоно-сатанистите, които управляват света и го водят стремглаво към описаните в Откровението (Апокалипсиса) на св. Йоан Богослов събития.
„Да не забравяме никогаж: ИМА ПРАВОСЛАВИЕ У НАС, ИМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД, НЯМА ПРАВОСЛАВИЕ — НЯМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД” (митрополит Климент Търновски +1901 г.).

Боже, прости народа!
цитирай
10. ravramov - И те се опитват всячески да ДОКАЖАТ, ...
17.04.2013 12:56
shout написа:
И те се опитват всячески да ДОКАЖАТ, ЧЕ ПРЪСКАНЕТО С КЕМТРЕЙЛС НЕ БИЛО ИСТИНА! Да отричаш видимата истина, що за хора са?


Прощавайте, но не е ли още по-страшно да отричаш безспорната истина, че Бог съществува и е жив и, че Той е "пътят и истината и животът" (Йоан 14:6)??? Що за хора са това?
цитирай
11. danailvdimitrov - не не мислят но се "продават" на лукавия
17.04.2013 17:51
strannica написа:
"
Когато българи избират да живеят в чужбина, дали не си мислят, че "добре уреденият живот там" е природна даденост?


Защо мислите "там" живеят добре? Защото се кланят на мамона, защото всеки магазинер,таксиметров шофьор и политик се е поклонил на трите шестици (666 пише на всякъде в Америка)

Когато и ние склоним и у нас ще стане гот!

Ние обаче все още държим на православната си същност и затова бесуват срещу нас всички демонични сили, докато ни разрушат....
цитирай
12. porko - Празни приказки!
17.04.2013 21:47
До Страница
Много е лесно да се каже, че трябва да се действа, а не само да се говори. Но докато говоренето не води до големи усложнения, действията могат могат да докарат само главоболия на глуповатия найвник! Система, та дрънка!
А за господина с глупостите за трите шестици, по-добре да помълчим...
цитирай
13. dobronameren - Добронамерен (№4) написа, Ножаров (№6) му отговори "да се информира по-задълбочено"
19.04.2013 11:06
Затова Добронамерен допълва, че чете много повече от "първото попаднало пред очите му в интернет мнение".
Към този постинг на nozharow от 16.04.2013, посветен на емигрантите, има цветен колаж. Вижте го. Сега отидете на постинга на същия блогър "ЕЛЕМЕНТАРНА Е СМЕТКАТА – ГЕНОЦИД ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЛИ УМРИ МЛАД" от 13.04.2013, който е посветен на пенсионерите. И там има цветен колаж същата изработка. Естествено е - авторът е все Ножаров. Само си отбележете, че в интересите си 32-годишния Nozharov (според личния му профил) не е отбелязал "пенсионери", иначе "емигранти" има. Дотук нищо лошо.
Сега отиваме на постинга от 11.04.2013 "Престъпници! Индексираха пенсията ми с 2 лева?" от друг блогър - zlatko1. Отново цветен колаж! И тук изненада-а. Снимката на бабата, дето си брои левчетата - долу в средата, е същата и на Ножаровия пенсионерски колаж, само дето там е долу вляво. А Дянков (който отгоре смачква тази баба с подметката си) е герой на последния постинг на Nozharov.
Ще кажете, че това се среща често в блога - един човек се подвизава под няколко никнейма. Да, така е, но в този случай zlatko 1 е изключително злобен и необективен, а nozharov е много внимателен в злобното изкривяване на истините. Защо ли?
Имам отговор - zlatko 1 е никой, a nozharov е съосновател на ПАРТИЯ. Така и не разбрах точното й наименование - СБДА, СДА или просто ДА. Ако реша да пусна нейна бюлетина - номера й го няма. Но важното е друго: и тя като БСП има главна цел "ГЕРБ вън от властта" (според nozharov) или "Смърт за ГЕРБ" (според zlatko1).
Може би защото съм мнителен, но аз виждам в "народните протести на улицата" същата неумело прикрита злобна същност под няколко "умерени", "правдиви", "основателни", "съветващи" добряци.
Отново ще напиша. Не е само да имаш кауза! Трябва да имаш и смелост да я защитаваш!
цитирай
14. nozharov - Отговор:
19.04.2013 12:53
dobronameren написа:
Затова Добронамерен допълва, че чете много повече от "първото попаднало пред очите му в интернет мнение".
Към този постинг на nozharow от 16.04.2013, посветен на емигрантите, има цветен колаж. Вижте го. Сега отидете на постинга на същия блогър "ЕЛЕМЕНТАРНА Е СМЕТКАТА – ГЕНОЦИД ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЛИ УМРИ МЛАД" от 13.04.2013, който е посветен на пенсионерите. И там има цветен колаж същата изработка. Естествено е - авторът е все Ножаров. Само си отбележете, че в интересите си 32-годишния Nozharov (според личния му профил) не е отбелязал "пенсионери", иначе "емигранти" има. Дотук нищо лошо.
Сега отиваме на постинга от 11.04.2013 "Престъпници! Индексираха пенсията ми с 2 лева?" от друг блогър - zlatko1. Отново цветен колаж! И тук изненада-а. Снимката на бабата, дето си брои левчетата - долу в средата, е същата и на Ножаровия пенсионерски колаж, само дето там е долу вляво. А Дянков (който отгоре смачква тази баба с подметката си) е герой на последния постинг на Nozharov.
Ще кажете, че това се среща често в блога - един човек се подвизава под няколко никнейма. Да, така е, но в този случай zlatko 1 е изключително злобен и необективен, а nozharov е много внимателен в злобното изкривяване на истините. Защо ли?..


Поздравления, чудесна логика.
Живота е прекрасен г-н Добронамерен. Мога да изкажа съжаление за обременяването, което сте си нанесъл. Разбирам Ви чудесно и не ми е приятно когато виждам последствията от систематичното и последователно унищожение на .....
Както и да е. С риск да разочаровам Вам, времето не го оплътнявам с фалшиви профили и провокации - нещо което навярно Ви влече :)
Желая сполука в предстоящите Ви мисии. Бъдете здрав и при необходимост не е трудно да общувате с автентични хора - просто трябва да го поискате.

п.с.
принципно съществува разлика, между сдружение, организация или партия, както и между едноличен търговец, ООД, акционерно дружество. продължете, моля да се информирате и правите свойте справки,а после изводи.
цитирай
15. dobronameren - Добронамерен
22.04.2013 12:51
?
цитирай
16. apostapostoloff - Вие, дето е мислите за образовани,
12.05.2013 07:38
сте толкова прости, че не разбирате едно: БЕДНИЯТ Е БЕДЕН, ЗАЩОТО Е ПРОСТ.

Тези, които напуснаха България са не по- малко прости от вас и не знаят, че животът в Западан Европа и Америка е много труден и доста оскъден.

Ама аз какво ли общувам с измет като вас и емигрантите?! Всичките сте от един дол дренки: тъпи, глупави, подли и зли по рождение.

Такива са 90 % от българите и те, разбира се, за нищо не стават.

Ай, сиктир, измет гадна!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nozharov
Категория: Политика
Прочетен: 876956
Постинги: 164
Коментари: 517
Гласове: 1138